Met Steppi reis je snel, betaalbaar en zorgeloos door héél Nederland.

Steppi kent een klassiek ontstaan. Een ondernemende student met meerdere bedrijven maakte op vakantie voor het eerst kennis met de elektrische step als vervoermiddel. Terug in Nederland heeft hij meteen een step besteld. Het gebruik van de step bleek immers veel flexibeler, duurzamer en goedkoper te zijn dan het gebruik van een auto. Om deze reden heeft hij toen zijn auto verkocht en werd de step zijn dagelijkse vervoermiddel. Omdat veel mensen uit de omgeving razend enthousiast werden, ontstond de behoefte om iets te gaan doen met het concept van de E-steps en zijn vanuit hier de eerste ideeën over Steppi ontstaan. 

 

Vanuit de eigen fijne ervaring met de E-step wilde hij deze ervaring graag delen met zoveel mogelijk mensen. Dit leidde tot een plan: Het aanbieden van kwalitatief goede, betrouwbare E-steps voor dagelijks gebruik. Voor een vast en betaalbaar bedrag per maand krijg jij een Steppi en wij zorgen ervoor dat-ie het altijd doet. Gaat je step stuk? Binnen een dag komen we naar je toe om je Steppi te repareren of om te ruilen voor een werkend exemplaar. Kortom: Probleem met je Steppi is niet jouw probleem. 

 

Na een periode van zelf E-steps op te knappen en verkopen is Steppi op het punt gekomen dat het een eigen step heeft ontworpen en dat de service naar steeds meer steden gaat. Het concept van Steppi staat voor duurzaam en flexibel reizen, en is bovendien zeer betaalbaar voor de vele voordelen die Steppi biedt. 

Steppi is te herkennen aan de iconische mintgroene stang, zodat het altijd duidelijk is welke Steppi’s van Steppi zijn en wie er allemaal bij de familie horen. Intussen ervaren steeds meer mensen het gemak dat Steppi met zich meebrengt. Te gekke service, simpel gemaakt. 

Don't leave us & Join The Club!

Be the first one that rides Steppi

let's Ride the Future together